Haber

Kuruluş Osman 125. bölüm fragmanında korkutan gelişme! Öyle bir karardı ki…

Kuruluş Osman 125. bölüm fragmanında “O Söğüt’e öyle bir baskın yapacağız ki Malhun’u onların eline vermeyeceğiz” diyerek güçlü duruşundan taviz vermiyor. Malhun Hatun boşuna iplere takılma tehlikesiyle karşı karşıyadır ama Osman Bey’in kimseye ayakkabı bırakmaya niyeti yoktur. Bir an bile durmayacağına yemin eden Osman Bey, Malhun Hatun’a yapılanlara asla izin vermeyeceğinin altını çizer.

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Bengi Hatun’un karşısına çıkan İsmihan Sultan, “Gördün mü bu hançerle beni bıçakladın. Kuracağım mahkemeye gidip ifade verecek.

Bala Hatun, Bengi Hatun’dan Malhun adına tanıklık etmesini ister ama ondan olumlu bir cevap alamaz. Osman Bey de Bengi Hatun doğruyu söylerse pusatların doğruyu söyleyeceğinden bahseder. Kuruluş Osman 125. bölüm fragmanında Bengi Hatun’un Malhun’u kurtarırsa Alçiçek’in öleceğini söylemesi damgasını vurdu.

Senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği Kuruluş Osman 125.bölümü 10 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00’de ATV’de ekrana gelecek.

niksar-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pursaklar Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu